White Chocolate & Blueberry Spread

 

 

You’ll need:
130g blueberries
60g butter at room temperature
260g white chocolate, chopped
50g vegetable oil (e.g corn oil)
Directions:
Melt chocolate in the microwave and allow to cool down to room temperature. Whip butter until pale and fluffy, then add white chocolate to the butter and whisk until smooth. Whisk in oil.
Chop blueberries into small chunks. Add to the chocolate mixture, pour spread into a jar and keep chilled.
Advertisements

6 replies »

  1. Ah ik ben echt dol op de smeerpasta's die je maakt! Binnenkort ga ik de oreopasta maken. Ik heb nog nooit oreo's gehad, dus ik ben erg benieuwd 🙂 Wij hebben hier thuis ook een witte-chocoladepasta met kokos, echt héél lekker. Misschien kan jij daar nog een zelfbedachte variant op bedenken? Haha lijkt me leuk 🙂

    Like

  2. Louie ik vond deze pasta echt geweldig, een aanrader voor iedereen om te proberen.Ik heb hem al ettelijke keren mogen mogen want mijn mama is hier echt verslaafd aan.Ook je aardbeiflappen vielen zeer goed in de smaak.
    Ons mama is je eeuwig dankbaar!

    Like

  3. Voeg je dan de besjes aan de hete suiker toe? Gaan ze dan niet meteen kapot? En plakt dat niet allemaal aaneen en aan het zilverpapier eens de suiker is afgekoeld?

    Like

  4. Hey Joke,

    Die plakken inderdaad aan elkaar wanneer de suiker gestold is, maar als je er eens met een scherp mes doorgaat heb je heerlijke blokken gekaramelliseerde bosbessen 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s