M&M Cookie Bars

 
You’ll need:
300g all-purpose flour
a pinch of salt
1 tsp bicarbonate of soda
170g butter, melted
300g caster sugar
1 egg
1 egg yolk
a few drops of vanilla extract
300g M&M’s
Directions:
Preheat the oven to 160°C/320°F. Grease a rectangular baking tin (approx. 30 x 20 cm)  with butter or oil.
Mix butter and sugar until pale and fluffy. Whisk in the egg, egg yolk and vanilla. Add dry ingredients and mix until you have a smooth cookie dough.
Stir in the M&M’s, then press the cookie dough into the baking tin. Bake for 25 to 30 minutes, or until golden brown on top.
Allow to cool down completely before slicing into equally sized bars.
Advertisements

10 replies »

  1. Zijn gelukt en super lekker bevonden, koekjes waren nog niet koud en er was al een snoeperke langsgekomen !!!!!

    Like

  2. Is het normaal dat het deeg redelijk vast wordt waardoor je de M&Ms moeilijker kan mengen in het deeg?

    Like

    • Hey Inge. Het bicarbonaat is het rijsmiddel dat je gebruikt om de repen niet te plomp te maken, dus dit laat je best niet weg. Je kan het eventueel wel vervangen door bakpoeder 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s